Hotellisiivooja, Kuopio (kesätyö), TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 4.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko reipas ja oma-aloitteinen persoona? Etsimme juuri kaltaistasi tiimipelaajaa asiakkaallemme hotellisiivoojan tehtäviin kesätyöhön Kuopiossa sijaitsevaan majoituskohteeseen. Tarjolla on joustava osa-aika työ kesäksi, joten aikaa jää vielä kesästä nauttimiseenkin.

Tehtäviisi hotellisiivoojana kuuluvat hotellihuoneiden siivous sekä hotellin yleisten tilojen puhtaana pito. Työtä tehdään hotelliympäristössä, joten vastaat siivoustyön ohella myös työpanoksellasi asiakkaiden viihtyvyydestä. Työt painottuvat päiväaikaan klo 8-16 välille, työvuoroja on tarjolla niin arkisin kun viikonloppusinkin. Toivomme hakijoiltamme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä toisinaan päivät voivat venyä pidemmiksikin ja vuoroihin voi tulla joskus muutoksia lyhyelläkin varoituajalla.

Hotellisiivoojana sinulla on rivakka työote ja ystävällinen sekä avulias asiakaspalveluasenne. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Työhön saat alkuun mukaasi kokeneemman työparin, joten yksin ei tarvitse jäädä missään vaiheessa. Tarjoamme kilpailukykyisen osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mukavan työympäristön ja tiimin työsi tueksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja työtunteja on tarjolla n. 20-35h/vko.

Kiinnostuitko? - Loistavaa, haluamme kuulla sinusta lisää!

Hotellisiivoojana toivomme sinulta:

Oma-aloitteisuutta sekä rivakkaa työotetta
      Asiakaslähtöistä palveluasennetta
      Vähintään 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomenkielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Mahtavat henkilökuntaedut
      Mukavan työympäristön keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien päässä
      Joustavan työn kilpailukykyisellä palkalla
      Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa vaiheissa

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1642171